English

Bliv en del af Sektion 12 Foreningen
- forenet for klubben og byen!

Sektion 12 Foreningen er stiftet af en række fans, som siden Sektionens åbning i 2006 har været blandt drivkræfterne bag udviklingen af tribunen. Vores vision er at tage Sektionen til det næste niveau; vi vil give de bedste forudsætninger for vores medfans til at støtte F.C. København.

Ved at melde dig ind i Sektion 12 Foreningen bliver du en del af det samlede fællesskab bag F.C. København, og er samtidig med til at støtte op omkring udviklingen af fanmiljøet, hvor det månedlige kontingent går til bl.a. leje af busser til udebaneture, mere merchandise, afholdelse af arrangementer for fanmiljøet samt finansiering af fremtidigt fanhus som et samlingspunkt for københavnere. Alt sammen med det formål at give de bedste vilkår for at være fan af F.C. København.

For 70 kr. om måneden bidrager du til udviklingen af det Københavnske fanmiljø, som de seneste år har været i en rivende udvikling, og modtager en række medlemsfordele.

Medlemsfordele

- Rabat på udebaneture
- Rabat på udvalgt merchandise
- Mulighed for køb af eksklusivt merchandise for medlemmer
- Invitationer til diverse arrangementer for medlemmer (tifo, fodboldstævner, storskærmarrangementer m.v.)
- Fanmagasin ('Stemmen fra Tribunen')

Som nye medlemmer i Foreningen vil man kunne hente en eksklusiv medlems t-shirt (se nedenfor), så længe lager haves, i boden til de næste hjemmekampe. Det er fortsat muligt for nye medlemmer, og dem der har meldt sig ind men endnu ikke hentet.

Denne produceres kun i forbindelse med lanceringen til de første medlemmer af foreningen. Løber vi tør for trøjer, så frygt ej; vi kommer fremadrettet til at producere mere medlemsspecifikt merchandise.

Vil du vide mere, har inputs eller vil melde dig ud?
Kontakt foreningen@s12.dk
Er du interesseret i Foreningens vedtægter, kan de læses her.


Hør capoer og bestyrelsemedlem fortælle om Foreningen: